Tänä aamuna tietsikkani ei suostunut käynnistymään. Siellä on kaikki tiedostoni, sähköposti (kaikkien säpo-osoitteet), salasanat, valokuvat, kotisivut ym. tärkeät asiat tallennettuna. Toivottavasti saadaan kone vielä pelittään, ettei kaikki mene  hukkaan.Tilapäisesti sähköpostini on: maarit.tervonen (miuku)gmail.com. Eilisen jälkeen tulleet postit ovat siis näkemättä. Nyt porskuttelen pojan koneen turvin, joten harvemmin tulee sähköposti luettua, kun koneella on muitakin kävijöitä :-/.

Sini porskuttaa edelleenkin ison massunsa kanssa, ruoka maistui aamulla ja kummaltakin puolelta tuntui liikkeet hyvin. Vielä siis on odottelua. Jos täällä jotain tapahtuu, niin tänne blogiin nyt sitten tulee päivityksiä, kun en sivujani pääse päivittämään.

Aamulenkillä Hani-mummo arvioi pikkasen väärin ojan leveyden. Mahakarvoja myöten humpsahti kura ojaan. Sen jälkeen juoksentelikin kuin aropupu edestaikaisin ja toiset katsoivat mikä sille tuli :-) Nyt on Hani ulkona auringonpaisteessa kuivattelemassa itseään.