Pikasesti otetut seisontakuvat pennuista. Osa onkin nähnyt jo tytöistä nää kuvat. Alkuun ei ollut tarkoitus pojista laittaa näytille kuvia, koska en saanut niistä mieleistäni kuvaa, mutta kun nyt ei ole tiedossa kuvauskaveria, niin laitetaan nyt noiki tänne.

Uros1 (valitettavasti eri kylki ku muilla)

Uros2

Narttu1

Narttu2

Narttu3

Asennolla ei väliä :-)

Tää lauma ku ei enää sopinut samalle lautaselle, niin ostinpa sit heti kunnon kokosen ruokakupin.

Hyvin ruoka maistui uudelta kupilta.

Hulinaviikkoja alkanut olemaan. Kalenteria on pitänyt alkaa käyttämään, et kaikki menot ja kyläilyt tulee muistettua. Viel ois ensiviikolla kolme työpäivää ja sit alkaisi parin viikon loma. Niinkään en sitä kesälomaksi sanoisi vaikka se sellaisena on minulle myönnetty,  Nitallahan on se laskettu aika hetimiten minun loman alussa. Tiistaina meillä on tiineysröntgen aika, käydään laskemassa ruotojen määrä :-).

Lumi on parantunut hyvin maanantaisesta hampaiden poistosta. Liekö ikeniä kutiaa, koska Lumista on tullut kauhee täystuho. Kaikki mikä on hampaiden korkeudella ne pureskellaan, jos ei enää muuta niin pentujen pissasanomalehdet silputaan. Tänä aamuna oli neiti purrut petiinsä reiän ja sen sisältä oli vanu revitty ulos. Muutamalta vinkusiilille on tehty "nenänpoisto". Puruluita kaluaa sitä mukaa, ku niitä kerkee sille antamaan. Yksi yö nousin ylös antamaan Lumille puruluun, kun alkoi sanomalehden silppuaminen ennen puoltayötä :-). Vaikka kakru onkin tällähetkellä tollanen tuholainen, niin silti sillä on paikka mun sydämessäni. Koska Lumille tuli noi peitsihampaat, niin joudun luopumaan rakkaasta karvakorvastani. Lumi etsii uutta kotia, mutta milloin ja mihin, kaikki on auki. Koska se on tullut minulle niin rakkaaksi, niin siksi en ole hätiköinyt asian kanssa. Ylläoleva tekstihän on sitten  hyvää mainoskikkaa Lumin uuden kodin etsimiselle ;-). Kaikkihan haluavat koiran joka on kiltti eikä tuhoa mitään ;-). Itse olisin siitä halunnut näyttely/agikoiran. Nyt siitä tulee joku saamaan hyvän agikoiran, se on  täällä kotioloissa jo nähty. Pieni ja energinen sininen tyttö.

Tällähetkellä elämä pyörii täysin pentujen ja aikuisten koirien ympärillä. Jos ei ole pentujen kattojia, niin sitten touhuilen pentujen ja aikuisten kanssa itse. Töissä yritän välillä käydä "levähtämässä". Jos ei kädessä oo koirien hihnoja niin sitten lattialuutu. Tulee meinaan sen verran noita pieniä lammikoita lattialle, et sukkia menee lukemattomia määriä viikossa pyykkin. Vaikka tää käy todellakin työstä, niin siltikin se on niin antoisaa aikaa, että seuraavia pentuja ootellessa :-).

"Ennen minulla oli aikaa, ystäviä ja joskus rahaakin, nyt minulla on koiria" :-D.