Perjantaisen lääkkeiden vaihdon jälkeen huomasin jo sunnuntaina muutoksia parempaan päin. Korvalehdet olivat jo pehmenneet, että oli jo helpompi hieroa korvatipatkin korvaan. Korvista tulee nyt enää tosi vähän töhnää niitä puhdistaessani. Silmät eivät rähmi ja rakkulatkin lähes hävinneet. Suun ympärys ei ole pahentunut. Tässäpä vanhojakin kuvia, mitä löysin koneelta.

Tästä näkee korvissa olevia rakkuloita, jotka jo kuivettuneet. Pahimpana aikana en ole ottanut kuvia. (6vrk)

Hiukan näkee miten silmäluomet turvoksissa (kuva paremman silmän puolelta). Suun ympärys punainen ja karvat jo lähteneet.

Kuva otettu eilen eli 11vrk, kun alkoi näkymään silmien paraneminen.

Kuonon ympärys punoittaa, kuvassa ei näy kuinka huulet ovat turvoksissa. Kuonokaan ei ole enää turvoksissa.

Korvatkaan ei enää niin punoita.

Käytiin pitkästä aikaa pöydällä, tätä emme ole harjoitelleet sairastumisen aikana.

Tänään soitin akuuttiin, kerroin sinne meidän kuulumisia. Yhteydessä en ollut lääkärin kanssa. Sanoin hoitajalle, että haluan vielä jatkaa tällä lääkityksellä, koska paraneminen lähtenyt niin hyvin käyntiin. Pelottaa hiukan lääkityksen vähentäminen, jos oireet alkavat tulemaan uusiksi. Lumi on yksi ahmatti, enimmäkseen asustelee keittiössä kerjäämässä ruokaa. En tiedä mitä ulos menossa on, mutta enää ei sinne neiti lähe muutakuin kantamalla. Heti sinne kyllä tarpeensa tekee ja sitten samantien kävelee oven luo, et sisälle. Ennen meillä on saanut pentuja houkutella sisälle.