Eilen vielä mietin, että kannattaako lähteä edes kokeilemaan, kun tiestää miten paljon sinne on aina hakijoita. Oulun koirakerho järjesti siis tänään kesän agilityn alkeiskurrsille pyrkiville hallittavuustestin. Testi alkoi klo:10 ja kun mitä omat yöunet on olleet tässä tämän viikon, niin voin melkein sanoa, että suoraan sängystä sinne lähdin :). Koirakoitakaan ei ollut sinne pyrkimässä oman laskelmani mukaan kuin 16 ja testin pitäjät sanoivat heti alkuun, et 12 otetaan ryhmään. SIlloin ajattelin, et kai meillä on mahollisuus sinne päästä. Heti testin jälkeen oli pieni tauko ja testaajat ilmoittivat ryhmään pääsijät.Nipa oli mukana, Kiitos.

Lumia olen yrittänyt jo pari kertaa ilmottaa yksityiselle fiksu-pentu kurssille, mutta epäonneksemme emme ole ryhmään päässeet. Harmittaa, kun ei pennuille paljon ole tarjolla ryhmiä. Kuitenkin pitää vähän ajatella matkaakin, en ihan 45km per suunta rupea ajamaan. Oonko vähän laiska ;-).

Yritän jaksaa pennuistakin jotain illalla kirjoittaa ja kuviakin pitäisi ottaa. Pitää vain noita pihahommiakin nyt yrittää tehdä, ku on viel vapaalla.